Kaivattua lepoa! Olen nyt palautunut viikon ajan koitoksistamme, mutta huomaan tarvitsevani toisenkin viikon. Onneksi se on mahdollista ns. projektiviikoilla, jolloin työskennellään itsenäisesti. Pitkät yöunet, päiväunien ja pienen tekemisen vuorottelua, ruoan kuivaamista tulevia retkiä varten sekä lyhyitä hiihtoretkiä. Valmistautumista parin kuukauden rupeamaan Suomen Lapissa.

Nyt on aikaa hoitaa itseäni. Paljastaessani villiintyneen hiuspehkoni kampaajalle hän tuumasi, että leikataan täältä “pusikosta” nainen esiin! Kulmakarvojen kaunistamisen jälkeen peilistä katsoi tosiaan naisellisempi versio. Ihanaa, että pimein vuodenaika on taittunut ja elävöittävää valoa tulvii päivä päivältä enemmän.
Yksi kommentti artikkeliin “Hengen vetämistä”

  1. Arja Liinamaa Says:

    Moikka! Löytyikin blogisi! Voi miten mielenkiintoista ja monia juttuja, joita itsellänikin on! Nyt vaan töissä kiiru ja sitäkin viestitin, kun laitoin sähköpostilla kutsua meille “ystävänpäivä”-tapaamiseen 7.3. ja mm. kuutamohiihtotapahtumaan urbaanin Jyväsjärven jäälle valosaasteen keskelle. Ja hitsi, mietittiin just siipan kanssa Jotunheimeniin menoa kesällä ja sekö susta kaikkein ihanin paikka??? Mutta oletko siis Ruotsissa ja kykenemätön Jyväskylään tulemaan vaiko kenties sittenkin??

    t. Allu